06 april 2013

In oprichting: Landelijk Netwerk Ethiekdocenten

Recent is het initiatief genomen om een landelijk netwerk op te richten voor docenten ethiek (WO/HBO/MBO). Het is een lang gekoesterde wens om docenten die in allerlei (beroeps)opleidingen, universiteiten, HBO's en MBO's voor uiteenlopende groepen studenten ethiek doceren samen te brengen en hun kennis en ervaringen te bundelen. 


Landelijk Netwerk EthiekdocentenHet veld van ethiekonderwijs is volop in ontwikkeling en docenten kunnen elkaar versterken door uit te wisselen, van elkaar te leren, elkaar te inspireren, en zo mogelijk ook meer samen te werken; bijvoorbeeld door samen (onderzoeks)projecten aan te vragen.

De eerste (oprichtings)bijeenkomst van dit netwerk zal op vrijdagmiddag 17 mei a.s. van 13.30-16.30 (waarna borrel) worden georganiseerd in Utrecht. Bij het netwerk i.o. hoort een website i.o.. Daar zal t.z.t. meer informatie over de bijeenkomst, locatie, aanmelding, spreker enzovoort beschikbaar zijn.

Bent u docent ethiek en heeft u interesse om deel te nemen aan het netwerk? Neem dan contact via de mail (te vinden op bovenstaande website i.o.).  U wordt dan toegevoegd aan de mailinglijst en wordt op de hoogte gehouden over activiteiten van het netwerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten